Niet alleen liefde gaat door de maag
AMUSE-MENT

GASTENBOEK

Ik ben altijd benieuwd wie deze website heeft bezocht. Ik ben blij met elk bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!


Gastenboek

Lou Bartels
12-06-24 13:15:00
Gabriël is een geweldige kok. Hij maakt echt de lekkerste dingen en is ook nog eens een fantastische acteur (typetjes perfect!)
Kortom: Gabriël is een absolute aanrader voor iedere diner party. Ik ben fan!
Maria van Avendonk
04-06-24 11:14:29
Hi Gabriël, Wat fantastisch dat je je twee passies op deze manier combineert! Geweldig idee! Ik herinner me nog foto's van al die waanzinnige taarten die je maakt. Hoeveel lagen had die ene ook alweer?! En allemaal vurrukkeluk! Trouwens over jouw typetjes hoef je me ook niets te vertellen, elke keer wist je ze raak neer te zetten en kwamen we niet meer bij van het lachen. Ik ga Amuse-ment bij vrienden en familie aanbevelen!
Silke & Niels De Goeij
01-06-24 15:08:02
Voor mijn 30ste verjaardag hadden we Gabriël gevraagd om voor ons gezelschap van 13 vrienden een heerlijk Italiaans diner te bereiden. De goede voorbereidingen zorgde voor een georganiseerde en perfect getimede avond met heerlijke gerechten. Dankjewel om mijn verjaardag extra smakelijk te maken!
Vivi van Rooy
28-05-24 12:47:33
Wow! Wat was het een geweldige avond. Het eten zag er super uit en niet onbelangrijk, het smaakte heerlijk! En er werd goed rekening gehouden met onze wensen en met allergieën. Het typetje was hilarisch en wij konden ons volledig richten op de gasten. Dit alles bij elkaar zorgde voor een onvergetelijke ervaring. dit gaan we zeker nog eens doen.